miercuri, 23 decembrie 2009

Anti – U.E.


De ce spunem ca suntem anti – U.E.? În primul rând, pentru cã avem acest drept, sã fim împotriva Uniunii Europene! Nimeni nu ne obligã sã fim în U.E. Multe state europene, chiar dintre cele mai dezvoltate (Elvetia, Islanda, Norvegia), REFUZÃ sã intre în Uniunea Europeana pentru cã s-au convins cã mãsurile, indicatiile date de U.E. nu sunt FAVORABILE natiunilor lor. Chiar si în tãrile care acum sunt intrate în U.E., s-au organizat referendum pentru consultarea populatiei si, în medie, doar 50- 60 % din participanti la vot s-au exprimat pentru aderarea la U.E.
În România, mass-media obedientã anumitor cercuri oculte, spune cã “peste 90% din români vor sã intre în U.E.”. Acest procent urias ne aminteste de cel cu care era votat Ceausescu si PCR, ceea ce înseamnã fie cã este fals, fie cã românii chiar nu stiu despre ce este vorba. Si întradevãr, un sondaj de opinie aratã cã procentul de români care STIU ce este U.E., Parlamentul European, Consiliul Europei, este undeva pe la 2%. Concluzia este evidentã: un popor ignorant este usor de manipulat. Fraierii credeau cã intrarea în U.E. înseamnã cã toatã lumea va avea salarii de 1.000 euro. Apropo, dupã ce Ungaria a intrat recent în U.E., preturile pietei lor s-au apropiat de cele din U.E. Adicã au crescut. Iar salariile, bineinteles, au rãmas cam aceleasi. D-asta vezi în week-end prin Timisoara, Arad, Oradea, o grãmadã de “turisti” unguri care vin sã facã piata în România, pentru cã aici preturile au rãmas la fel. Pânã si apã cumparã de la noi. Pentru cine nu stie, înainte de aderarea Ungariei la U.E., românii mergeau în week-end la cumpãrãturi la unguri.
Dar de ce spunem cã aderarea la U.E. nu este favorabilã României? Sunt o gramadã de motive care aratã cã contractele de negociere dintre România (reprezentata în special de Guvernul Nãstase) si U.E. sunt total DEFAVORABILE României. Singurii beneficiari ai acestei aderãri ar fi politicienii, care din somnul lor de senatori si deputati români, se vor trezi direct euro-parlamentari sau angajati ai institutiilor europene platiti cu euroi grãmadã. Plãtiti, fireste, de fraierul de contribuabil. Iar românul de rând va fi folosit doar ca mânã de lucru ieftinã în constructii sau agriculturã, adicã un fel de negru pe plantatie.
Ce se va petrece dacã România intrã în U.E.? Chiar expertii români recunosc, cu juma’ de gurã:
- agricultura româneascã va intra total în faliment, iar “investitorii” strãini vor putea cumpãra pe nimic aproape toatã suprafata tãrii; hrana traditionalã va fi înlocuitã cu cea din “plastic” importatã, din supermarket;
- circa 40 – 60 % din firmele românesti vor intra în faliment pentru cã nu sunt pregãtite sã facã fatã concurentei de pe piata U.E., aceasta ducând, asa cum este foarte probabil si la colapsul bugetului României;
- industria româneascã… dar chiar asa, care industrie româneascã?
- România va deveni piatã de desfacere si consum pentru produsele nevândute din Vest, care zac în stocuri uriase – acesta este unul din principalele motive pentru care functionarilor de la Bruxell le este asa drag de noi;
- marile concernuri internationale, conduse de oamenii politicienilor de la Bruxell, vor deschide fabrici si în România, unde românul de rând va munci la cot cu chinezii pentru câtiva euro pe zi.
Într-un cuvânt, România nu va mai fi a românilor. Restul este teapã pentru fraieri!
Si trebuie sã mai adãugãm – si acesta este cel mai important lucru – cã U.E. nu este decât o institutie de tip masonic, este doar un pas cãtre Noua Ordine Mondialã (Republica Universalã masonicã), cu o monedã unicã, un Guvern unic, o armatã unicã (NATO) si un conducãtor planetar unic.
Deci, acum ce putem face?
În primul rând sã cerem organizarea de referendum national, pentru a respinge ceea ce ne este impus de politicienii corupti si/sau masoni. Sã trimitem e-mailuri cãtre Ministerul Integrãrii Europene prin care sã spunem cã românilor li s-au deschis ochii si nu vor sã mai intre în U.E. S-ar putea realiza chiar si mitinguri de protest, de dimensiuni uriase, asa cum au mai fost chiar în alte tãri din Europa, dar oare mai are cineva curaj în aceastã tarã atât de pãcãlitã, sã-si asume organizarea unui astfel de miting?
Si totusi, avem acest drept sã refuzãm. Sã-l folosim cât mai putem! Românii au dreptul sã voteze pro sau contra U.E., dar bine înteles, întâi trebuie sã se informeze foarte bine si asupra riscurilor. Trebuie sã alegem între independenta României si U.E. Unii, mai lacomi, poate se vor repezi asupra momelii, dar trebuie sã stie cã în spatele momelii se aflã acul cel ascutit al unui pescar si mai lacom.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu